Hjuviks aik myclub

Hjuviks AIK Jonna Rahm

Publicerad 2022-01-28 10:34
Jonna rahm
Jonna Rahm, HAIK F06, som i somras blev uttagen till fotbollsförbundets riksträning på Bosön. Jonna var en av nio spelare från Göteborg som fick möjligheten att utmana ca 130 andra duktiga 06:or om en plats i landslaget.

BERÄTTA, HUR VAR DET?

Det var roligt, utmanande och mycket nervöst. Jag träffade många nya vänner och kände att jag utvecklade mig jättemycket på de 5 dagarna.

Man hade inga egna kläder med sig och det var stort att få ta på sig träningskläder med landslagsloggan och Sverige flaggan på.

Det gjorde mig ännu nervösare och dessutom fick jag spela back vilket jag inte gör i Hjuviks AIK. Att spela back mot Sveriges bästa anfallare var en stor utmaning och jag försökte göra precis så ledarna lärde mig. Jag vågade inte chansa och göra något extra.

VAD GJORDE NI FÖRUTOM ATT TRÄNA?

Åt mat, hi hi det var så mycket mat. Lägret var lite utbildning också kring ämnen som tyvärr kan uppkomma i fotboll så som doping och match fixning.

VAD GAV LÄGRET DIG?

Lägret gav mig motivation till att träna mer och jag gillar det jättemycket.

HAR DU NÅGOT DU VILL FÖRMEDLA TILL ANDRA SPELARE?

Våga vara med på allt du får möjlighet till.

Vi är självklart väldigt stolta över Jonna och ser fram emot med spänning att följa henne och de andra 130 tjejerna i framtiden ⚽️⚽️⚽️

Md 250x100 webshop
Md torslanda logo  3
Md sponsorhuset
Md hjuvik p04
Md 9f35f491 25ae 48b8 89f3 5022de7b0a78
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub